Prikolice

 

Zastava Inpro d.o.o je proizvodjač lako teretnih prikolica mase do 750kg bez kočionog sistema .Takodje, proizvodimo i specijalne prikolice po zahtevu kupca ,kao na primer prikolice pokretne kancelarije –prikolice kontejneri ,  prikolice za prevoz gradjevinskih mašina ,prikolice za prevoz košnica i slično .

Prikolice su izradjene po evropskim standardima .Zaštićene su od korozije toplim cinkovanjem .Šasije prikolica su toplocinkovane .Stranice prikolica su od toplocinkovanog lima ,pocinkovanog lima,aluminijuma  ili vodootpornog  špera .
Prikolice poseduju torziono ogibljenje marke KNOTT.Inerciona i parkirna kočnica su marke KNOTT.Sve prikolice su atestirane .

 

 

Kontejneri

 

Zastava Inpro d.o.o proizvodi i specijalne žičane kontejnere za PET ambalažu i papir.Kontejneri se izradjuju u željenim dimenzijama i sa prihvatom za pražnjenje kontejnera specijalnim vozilima.Kontejneri se toplocinkuju ili farbaju u željenu boju.Mogu biti fiksni ili na točkićima .

Metalna galanterija

 

Zastava Inpro d.o.o proizvodi metalnu galanteriju: poštanske sandučiće za kuće i za zgrade, sandučiće za prvu pomoć, metalne garderobne ormare, skladišne ormare, skladišne police i drugo .

Usluge

 

Zastava Inpro d.o.o trećim licima vrši usluge sečenja .

 

Šnajderaj

 

Zastava Inpro d.o.o  poseduje mašine za tekstil. Izrađuje odevne predmete, a usko je specijalizovana za izradu zaštitnih odela za sve vremenske uslove. Odela se izrađuju od različitih materijala: pamučnih, mešavine pamuka i sintetike, vatrootpornih, kiselootpornih i drugo .

Joomla templates by a4joomla